A FOTÓZÁSRÓL – Hogyan készül?

Egy exclusive, belvárosi műterem-lakásba fogsz megérkezni. A legkorszerűbb technikai eszközökkel dolgozom, hogy a legjobb minőséget tudjam Neked biztosítani!

Amint belépsz hozzám a műterem ajtaján, kizárjuk a külvilágot, elindulunk az átalakulás izgalmas útján…
Iszunk egy teát, kávét, eszegetünk egy kis sütit, közben beszélgetünk, jobban megismerkedünk. Kell egy kis idő a “felengedésre”.

Az átalakulás folyamatban van: a sminkes és fodrász munkához lát.

(A csomagok ára a sminkest, fodrászt NEM tartalmazza!)

Ezután kiválasztjuk a megfelelő ruhát és megbeszéljük a fotózással kapcsolatos részleteket. Érdemes TÖBB ruha-variációval készülni!

Majd bevonulunk a stúdióba és birtokba vesszük a terepet, kezdődhet a munka!!

Nálam a fotózás jó hangulatú, MINDEN RÓLAD szól! Nem tömeg-gyártok, nem futószalagon érkeznek a megrendelők, MINŐSÉGET ígértem és azt is fogok adni Neked!

A fotózás után 5-7 napon belül elküldöm Neked a “nézőképeket” emailben.

Te választhatod ki azokat, amelyeket utómunkával szeretnél viszontlátni (darabszám a választott csomagnak megfelelően alakul). Ha nehéz a választás, szívesen segítek ebben is, megbízhatsz bennem!

Miután kiválasztásra kerültek a képek, 10-14 munkanapon belül DVD-én átadom az elkészített fotókat. A fotózás során készült képeket még 1 évig tárolom digitális adathordozón, így a későbbiekben is lehetőség van az utórendelésre.

A fotózás megkezdése előtt minden esetben Szerződést írunk egymás között, amely tartalmazza a kölcsönös feltételeket. Megrendelő a megrendeléskor előlegként a csomag 50%-át kifizeti (Áfá-s számla ellenében), a díj fennmaradó összegét pedig a Fényképek átvételekor fizeti meg.

Vélemény, hozzászólás?